Sanshine Strippenkaart

Je bent ondernemer. Jouw vak is jouw passie. Je wordt er gelukkig van.
Maar bij het ondernemerschap komt meer kijken. Marketing, facturatie en e-mailafhandeling bijvoorbeeld. Hierdoor heb je veel ballen in de lucht te houden. Soms misschien wel teveel. Waardoor jouw energie weg lekt naar die minder leuke taken en je minder vaak toekomt of minder kunt genieten van jouw vak.
Zou je taken uit handen willen geven?
Om je meer te kunnen focussen op jouw core business?

Met de Sanshine Strippenkaart bied ik jou een makkelijke en betaalbare manier om je marketing uit te besteden op een manier die goed voor jou voelt. Hierdoor krijg jij weer meer lucht en ruimte.
Ik schrijf de tekst voor jouw nieuwsbrief of blog. Of vergroot ik de naamsbekendheid van jouw bedrijf door een bericht in de lokale kranten.
Met de aanschaf van een Strippenkaart gaan we de samenwerking aan om samen de verbinding te leggen en te vergroten met jouw klanten. Zodat ze jou beter leren kennen, het vertrouwen bij hen groeit en ze tot aankoop van jouw dienst overgaan.

Wat houdt de Sanshine Strippenkaart in?
De Sanshine Strippenkaart is vergelijkbaar met een abonnement. Ik schrijf de tekst voor jouw nieuwsbrief, blog of persbericht. Je kunt het abonnement naar eigen smaak inrichten. Wil jij ondersteuning bij alleen je nieuwsbrief of je nieuwsbrief én je blog? Of wellicht ook je bericht aan de krant?

Samen gaan we aan de slag. Dat wil zeggen…
Jij geeft het onderwerp aan
Ik schrijf de tekst
Jij beoordeelt of de tekst naar wens is
Bij de nieuwsbrief en blog krijg je de tekst en verwerk je die zelf in je mailsysteem of website. Bij het persbericht verzorg ik de verzending naar de lokale media.

Maandelijks komen we bijeen om de onderwerpen voor de komende periode te bespreken. Wat wil jij jouw klanten vertellen en/of welke kennis wil je delen?
Zowel bij de kennismaking c.q. start van de samenwerking als bij de maandelijkse bespreking van de onderwerpen bezoek ik jou in jouw praktijk, salon of kantoor. Om jou te zien in je eigen natuurlijke omgeving en te zien welke uitstraling je dan hebt, helpt mij om jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf goed neer te zetten en te verwoorden in de communicatie naar jouw klanten. Het beoordelen van mijn opzet (de teksten) gebeurt via e-mail of telefoon.

Wat kost de Sanshine Strippenkaart?

Strippenkaart Zonnig
Je wilt ondersteuning bij 1 marketingtool, bv je nieuwsbrief
Schrijven van jouw tekst
4 strippen € 196,-
8 strippen € 384,-
12 strippen € 564,-
Finetunen van jouw tekst
4 strippen € 156,-
8 strippen € 304,-
12 strippen € 444,-
Strippenkaart Sprankelend
Je wilt ondersteuning bij 2 marketingtools, bv je nieuwsbrief én blog
Schrijven van jouw tekst
4 strippen € 356,-
8 strippen € 696,-
12 strippen € 1020,-
Finetunen van jouw tekst
4 strippen € 276,-
8 strippen € 536,-
12 strippen € 780,-
Strippenkaart Stralend
Je wilt ondersteuning bij 3 marketingtools, bv je nieuwsbrief, blog en persbericht
Schrijven van jouw tekst
4 strippen € 516,-
8 strippen € 1008,-
12 strippen € 1476,-
Finetunen van jouw tekst
4 strippen € 396,-
8 strippen € 768,-
12 strippen € 1116,-

 
Het eenmalig schrijven van jouw nieuwsbrief, blog of persbericht kost € 75,-. Met de Sanshine Strippenkaart krijg je 35, 40 of zelfs ruim 42% korting.

Verhalen van mijn klanten

Laat je inspireren door onderstaande verhalen van ondernemers. Meer ervaringsverhalen lees je hier

Portret Linda 2017 mini

“Als Virtueel Assistent help ik mijn opdrachtgevers met hun online marketing. Daar hoort vaak ook (een stukje) redigeren van teksten bij. Dat lukt wel. Alleen toen ik mijn eigen E-book aan het schrijven was, liep ik vast. Ik had een extra set ogen nodig die mee kijkt. Ik ken Sandra al een tijdje en heb haar benaderd of ze mij kon helpen.Ze heeft kritisch naar de tekst gekeken, gaf me tips en wist nog wat foutjes eruit te halen die ik zelf had gemist. De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra is duidelijk in haar communicatie en gewoon een fijn mens om mee te werken!”

 Linda Snijders – Virtueel assistent bij Your Second You

Wim van Nimwegen

"Sandra heeft een persbericht voor mijn yoga evenement geschreven en aan regionale media aangeboden.
Ik ben erg tevreden over de vlotte en bekwame samenwerking. Het persbericht is door verschillende huis- aan huisbladen en AD de Dordtenaar geplaatst zodat mijn evenement breed onder de aandacht kwam"

Wim van Nimwegen – Yogadocent bij Yoga Sur Place

Portret Fee mini

“Sandra checkt maandelijks mijn nieuwsbrieven en de teksten op mijn website. Zij heeft niet alleen de kennis in huis maar denkt ook stappen verder. Zij kijkt kritisch naar mijn teksten en inhoud en dat waardeer ik zeer.
Sandra, hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking!”

Fee Busenkell | Yogadocente bij CoVita

Matthijs van Dijk

“Wij hebben een artikel in het blad Ondernemend Drechtsteden geplaatst. Voor het maken van dit artikel kwam iemand langs om een interview af te nemen en foto’s te maken. Aangezien wij vaak erg kritisch zijn, hebben wij de teksten een aantal keren laten redigeren, maar zonder het gewenste resultaat. Ik heb aan Sandra gevraagd om de teksten te herschrijven. Toen ze ja zei was er wel een maar… “Zomaar herschrijven doen we niet, we gaan hier een goede tekst van maken die past bij jou en jouw bedrijf”.
Dit heeft Sandra goed op gepakt. Na het redigeren en herschrijven van de tekst heeft zij een mooie tekst aangeleverd die wij hebben laten plaatsen in ons artikel. Bedankt Sandra! Een goed stukje tekst voor een eerlijke prijs. Ik kan Sandra hiervoor van harte aanbevelen”.

Matthijs van Dijk | eigenaar Howeco

Foto Emke mini

“Het schrijven van een e-book bleek niet een makkelijke opdracht die ik mijzelf had gegeven. Een korte training had ik gevolgd, dus ik dacht in eerste instantie dat het wel zou lukken.
Al snel kwam ik erachter dat het belangrijk is dat iemand meeleest en feedback teruggeeft. Je wordt al snel schrijfblind namelijk. Mijn vraag hierover aan Sandra of zij mij kon helpen, werd gelukkig snel beantwoord. Sandra gaf op respectvolle wijze feedback en heeft daarbij mijn eigen stijl van schrijven vast gehouden. Het contact verliep zeer prettig en ook bij Sandra is afspraak = afspraak”.

Emke Meesters-van Biemen | Coach en adviseur bij Minder=Meer coaching & advies

Foto Faroshia mini

“Mijn webteksten laten redigeren door Sanshine Schrijft was een goede zet. Er is meer harmonie in mijn teksten gekomen en ze zijn getoetst op aantrekkelijkheid vanuit het perspectief van de klant. Sandra kijkt goed mee naar je doelen en de boodschap die je over wilt brengen aan je publiek. Sandra is een echte professional naar m'n hart; kundig, grondig en to the point. Sprankelend in haar voorkomen, maar nog belangrijker met oprechte aandacht voor haar klant. Ook in de nazorg blijft Sandra meedenken over wat ze voor je kan betekenen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Mocht je aan het nadenken zijn over je websiteteksten zou ik beslist binnenkort een afspraak met Sandra maken! Een echte aanrader want uiteindelijk laat ze jouw website sprankelen!”

Faroshia Bergraaf-Ashley – coach & trainer bij EmoWorks

Wim Yvette mini

“WY, Wim en Yvette  zijn heel blij dat we Sandra hebben mogen leren kennen. Zij is een spontane vrouw met veel kennis van zaken omtrent het plaatsen van informatie over ons centrum in weekbladen, het AD en de websites van de verschillende kranten. Hierdoor is onze bekendheid zeker vergroot. Zij werkt accuraat en door de persoonlijke contacten die ze onderhoudt met de verschillende redacties, zorgt ze ervoor dat bijna elk bericht geplaatst wordt. Sandra, dank je wel voor de fijne samenwerking”.

Yvette Baan | Coach & Reikimaster bij WY centrum voor Bewust-Zijn

Erica van Dijk

Sandra en ik werken samen voor de netwerkorganisatie Open Coffee Drechtsteden, een maandelijks netwerkbijeenkomst voor ondernemers in en om de regio Drechtsteden. Sandra zorgt voor het schrijven en verspreiden van onze persberichten en levert artikelen voor op de website en onze nieuwsbrieven.

Door haar teksten levert zij een waardevolle bijdrage aan de organisatie (professionele uitstraling) en de netwerkbijeenkomsten (groter bereik bezoekers).

Erica van Dijk | mede-organisator Open Coffee Drechtsteden