Naast de creatieve schrijfworkshops ondersteun ik bewuste ondernemers met zakelijk schrijven bij de groei van hun bedrijf.
Ben jij een bewuste ondernemer en wil jij bloeiende groei van jouw bedrijf?

Samen realiseren we moeiteloze groei van jouw bedrijf

Ondernemer zijn is leuk!
Je bent coach, therapeut of trainer en je hebt je passie gevonden in het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke groei.
Jij ziet hen groeien en daar ga jij van stralen.
Maar... bij het ondernemerschap komt meer kijken. Strategie, doelen, facturatie en marketing bijvoorbeeld. Taken die afleiden, vaak veel van je tijd opslurpen of misschien zelfs negatieve energie kunnen kosten.
Maar die andere aspecten horen er ook bij. Zoals marketing.

Voor de groei van je bedrijf is goede communicatie van belang. In verbinding staan met je (potentiële) klanten. Zodat ze van volger naar fan groeien om uiteindelijk koper van jouw dienst te worden. In verbinding staan met jouw publiek kan via je website, een blog, een nieuwsbrief of social media. Maar deze vullen met heldere, pakkende teksten kost tijd en energie. Tijd en energie die je in leuke activiteiten wilt steken, zoals je klanten helpen of tijd doorbrengen met familie & vrienden.

Sanshine Schrijft jouw persbericht, nieuwsbrief of blog! Zodat jij meer tijd over houdt voor de leuke dingen in het leven.

 

Banner zakelijk schrijven

Wil je de teksten op je website herzien, omdat jouw bedrijf is gegroeid en je nieuwe producten of een vernieuwde visie hebt? Wil jij je klanten vertellen over nieuwtjes over je bedrijf of branche? Wil jij je klanten informeren of iets leren door middel van een e-book? Of wil je jouw bedrijf in de krant?

Laten we dan samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf. Samen jouw boodschap op papier zetten in een taal die bij jou en jouw bedrijf past.

Samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf. Op een ontspannen manier.
Onder het genot van een kop koffie of thee, ontspannen in jouw eigen (praktijk)ruimte, vertel jij mij over jouw bericht in de krant of de onderwerpen voor de  nieuwe editie van je nieuwsbrief. Ik maak aantekeningen en een paar dagen later ontvang je een opzet in je mailbox. Een tekst voor jouw nieuwsbrief die jouw persoonlijkheid en jouw passie weerspiegelt of een tekst voor jouw persbericht die aan de redactionele eisen voldoet.
Jij vertelt, ik schrijf.
Zo gemakkelijk gaat dat.

 

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Voor alle opdrachten zijn de Algemene Voorwaarden van Sanshine Schrijft van toepassing.

Verhalen van mijn klanten

Laat je inspireren door onderstaande verhalen van ondernemers. Meer ervaringsverhalen lees je hier

Wim van Nimwegen

"Sandra heeft een persbericht voor mijn yoga evenement geschreven en aan regionale media aangeboden.
Ik ben erg tevreden over de vlotte en bekwame samenwerking. Het persbericht is door verschillende huis- aan huisbladen en AD de Dordtenaar geplaatst zodat mijn evenement breed onder de aandacht kwam"

Wim van Nimwegen – Yogadocent bij Yoga Sur Place

Portret Linda 2017 mini

“Als Virtueel Assistent help ik mijn opdrachtgevers met hun online marketing. Daar hoort vaak ook (een stukje) redigeren van teksten bij. Dat lukt wel. Alleen toen ik mijn eigen E-book aan het schrijven was, liep ik vast. Ik had een extra set ogen nodig die mee kijkt. Ik ken Sandra al een tijdje en heb haar benaderd of ze mij kon helpen.Ze heeft kritisch naar de tekst gekeken, gaf me tips en wist nog wat foutjes eruit te halen die ik zelf had gemist. De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra is duidelijk in haar communicatie en gewoon een fijn mens om mee te werken!”

 Linda Snijders – Virtueel assistent bij Your Second You

Portret Fee mini

“Sandra checkt maandelijks mijn nieuwsbrieven en de teksten op mijn website. Zij heeft niet alleen de kennis in huis maar denkt ook stappen verder. Zij kijkt kritisch naar mijn teksten en inhoud en dat waardeer ik zeer.
Sandra, hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking!”

Fee Busenkell | Yogadocente bij CoVita

Wim Yvette mini

“WY, Wim en Yvette  zijn heel blij dat we Sandra hebben mogen leren kennen. Zij is een spontane vrouw met veel kennis van zaken omtrent het plaatsen van informatie over ons centrum in weekbladen, het AD en de websites van de verschillende kranten. Hierdoor is onze bekendheid zeker vergroot. Zij werkt accuraat en door de persoonlijke contacten die ze onderhoudt met de verschillende redacties, zorgt ze ervoor dat bijna elk bericht geplaatst wordt. Sandra, dank je wel voor de fijne samenwerking”.

Yvette Baan | Coach & Reikimaster bij WY centrum voor Bewust-Zijn

Foto Faroshia mini

“Mijn webteksten laten redigeren door Sanshine Schrijft was een goede zet. Er is meer harmonie in mijn teksten gekomen en ze zijn getoetst op aantrekkelijkheid vanuit het perspectief van de klant. Sandra kijkt goed mee naar je doelen en de boodschap die je over wilt brengen aan je publiek. Sandra is een echte professional naar m'n hart; kundig, grondig en to the point. Sprankelend in haar voorkomen, maar nog belangrijker met oprechte aandacht voor haar klant. Ook in de nazorg blijft Sandra meedenken over wat ze voor je kan betekenen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Mocht je aan het nadenken zijn over je websiteteksten zou ik beslist binnenkort een afspraak met Sandra maken! Een echte aanrader want uiteindelijk laat ze jouw website sprankelen!”

Faroshia Bergraaf-Ashley – coach & trainer bij EmoWorks

Erica van Dijk

Sandra en ik werken samen voor de netwerkorganisatie Open Coffee Drechtsteden, een maandelijks netwerkbijeenkomst voor ondernemers in en om de regio Drechtsteden. Sandra zorgt voor het schrijven en verspreiden van onze persberichten en levert artikelen voor op de website en onze nieuwsbrieven.

Door haar teksten levert zij een waardevolle bijdrage aan de organisatie (professionele uitstraling) en de netwerkbijeenkomsten (groter bereik bezoekers).

Erica van Dijk | mede-organisator Open Coffee Drechtsteden

Foto Emke mini

“Het schrijven van een e-book bleek niet een makkelijke opdracht die ik mijzelf had gegeven. Een korte training had ik gevolgd, dus ik dacht in eerste instantie dat het wel zou lukken.
Al snel kwam ik erachter dat het belangrijk is dat iemand meeleest en feedback teruggeeft. Je wordt al snel schrijfblind namelijk. Mijn vraag hierover aan Sandra of zij mij kon helpen, werd gelukkig snel beantwoord. Sandra gaf op respectvolle wijze feedback en heeft daarbij mijn eigen stijl van schrijven vast gehouden. Het contact verliep zeer prettig en ook bij Sandra is afspraak = afspraak”.

Emke Meesters-van Biemen | Coach en adviseur bij Minder=Meer coaching & advies

Matthijs van Dijk

“Wij hebben een artikel in het blad Ondernemend Drechtsteden geplaatst. Voor het maken van dit artikel kwam iemand langs om een interview af te nemen en foto’s te maken. Aangezien wij vaak erg kritisch zijn, hebben wij de teksten een aantal keren laten redigeren, maar zonder het gewenste resultaat. Ik heb aan Sandra gevraagd om de teksten te herschrijven. Toen ze ja zei was er wel een maar… “Zomaar herschrijven doen we niet, we gaan hier een goede tekst van maken die past bij jou en jouw bedrijf”.
Dit heeft Sandra goed op gepakt. Na het redigeren en herschrijven van de tekst heeft zij een mooie tekst aangeleverd die wij hebben laten plaatsen in ons artikel. Bedankt Sandra! Een goed stukje tekst voor een eerlijke prijs. Ik kan Sandra hiervoor van harte aanbevelen”.

Matthijs van Dijk | eigenaar Howeco