De telefoon rinkelt en ik neem op. "Goedemorgen, Sanshine Schrijft, u spreekt met Sandra".
"Goedemorgen, je spreekt met Robin van RTV Dordrecht. Wij hebben uw persbericht over het Schrijfcafé ontvangen en willen graag langs komen voor een tv-opname."
Dat is wat er kan gebeuren wanneer je een persbericht aan de (lokale) media verstuurt. Een opname door de lokale tv-omroep... een artikel in de krant...

Krijg je daar als ondernemer geen trots gevoel van? Jouw bedrijf in the picture!
Duizenden mensen kunnen dat zien. Duizenden mensen die wellicht nieuwe klant kunnen worden. Al is het maar een paar procent hiervan. Dat betekent toch tientallen mensen.
Een mooie actie voor de groei van jouw bedrijf, toch?

Maar hoe schrijf je een goed persbericht? Of… hoe zorg je dat hij geplaatst wordt? Dat is soms een uitdaging.

Laten we samen werken aan jouw media-aandacht en vergroting van de zichtbaarheid van jouw bedrijf.
Ontspannen in je eigen stoel in jouw eigen praktijkruimte vertel je mij welk nieuws jij met de wereld wilt delen.
Ik schrijf het persbericht voor je en na jouw goedkeuring hiervan verzorg ik ook de verzending naar de media.  
Een bericht dat voldoet aan de redactionele eisen en dat 99% kans op plaatsing in de krant heeft.
Moeiteloze groei van jouw bedrijf, noem ik dat.

Wil jij ook jouw bedrijf in de krant genoemd zien en zo heel veel mensen in één keer bereiken?
Wil jij ook vergroting van de naamsbekendheid van jouw bedrijf?
Maar ontbreekt het je aan kennis, tijd of inspiratie?

 

Foto TrijnieMr. Trijnie Lukassen-Beije, eigenaresse Lukassen EMC Nalatenschapscoaching:

“Nadenken over wat ik wil overbrengen in een persbericht lukt me nog wel maar de puntjes op de i zetten om het als een volwaardig persbericht te zien, vraagt extra aandacht.
Om die reden heb ik Sandra Utterijn-Klijnsmit van Sanshine Schrijft benaderd.
Fijn dat Sandra met haar professionele kijk op dit soort zakelijke teksten heeft meegekeken en mijn persbericht heeft geredigeerd.
Vanwege haar contacten bij de lokale media heb ik graag gebruik gemaakt van haar aanbod om mijn persbericht naar verschillende kranten te sturen. En met succes!
Mijn bericht werd geplaatst en ook nog in een speciale bijlage over 'de uitvaart' zodat mijn onderneming ook in deze branche extra zichtbaar werd gemaakt.
Mooi om daarna te horen van een cliënt dat dit bericht haar het nodige duwtje in de rug heeft gegeven om haar nalatenschap goed te regelen.
Bedankt Sandra!”

Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Voor slechts € 99,- kun je duizenden nieuwe klanten in één keer aantrekken.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Verhalen van mijn klanten

Laat je inspireren door onderstaande verhalen van ondernemers. Meer ervaringsverhalen lees je hier

Portret Fee mini

“Sandra checkt maandelijks mijn nieuwsbrieven en de teksten op mijn website. Zij heeft niet alleen de kennis in huis maar denkt ook stappen verder. Zij kijkt kritisch naar mijn teksten en inhoud en dat waardeer ik zeer.
Sandra, hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking!”

Fee Busenkell | Yogadocente bij CoVita

Wim van Nimwegen

"Sandra heeft een persbericht voor mijn yoga evenement geschreven en aan regionale media aangeboden.
Ik ben erg tevreden over de vlotte en bekwame samenwerking. Het persbericht is door verschillende huis- aan huisbladen en AD de Dordtenaar geplaatst zodat mijn evenement breed onder de aandacht kwam"

Wim van Nimwegen – Yogadocent bij Yoga Sur Place

Erica van Dijk

Sandra en ik werken samen voor de netwerkorganisatie Open Coffee Drechtsteden, een maandelijks netwerkbijeenkomst voor ondernemers in en om de regio Drechtsteden. Sandra zorgt voor het schrijven en verspreiden van onze persberichten en levert artikelen voor op de website en onze nieuwsbrieven.

Door haar teksten levert zij een waardevolle bijdrage aan de organisatie (professionele uitstraling) en de netwerkbijeenkomsten (groter bereik bezoekers).

Erica van Dijk | mede-organisator Open Coffee Drechtsteden

Portret Linda 2017 mini

“Als Virtueel Assistent help ik mijn opdrachtgevers met hun online marketing. Daar hoort vaak ook (een stukje) redigeren van teksten bij. Dat lukt wel. Alleen toen ik mijn eigen E-book aan het schrijven was, liep ik vast. Ik had een extra set ogen nodig die mee kijkt. Ik ken Sandra al een tijdje en heb haar benaderd of ze mij kon helpen.Ze heeft kritisch naar de tekst gekeken, gaf me tips en wist nog wat foutjes eruit te halen die ik zelf had gemist. De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra is duidelijk in haar communicatie en gewoon een fijn mens om mee te werken!”

 Linda Snijders – Virtueel assistent bij Your Second You

Foto Faroshia mini

“Mijn webteksten laten redigeren door Sanshine Schrijft was een goede zet. Er is meer harmonie in mijn teksten gekomen en ze zijn getoetst op aantrekkelijkheid vanuit het perspectief van de klant. Sandra kijkt goed mee naar je doelen en de boodschap die je over wilt brengen aan je publiek. Sandra is een echte professional naar m'n hart; kundig, grondig en to the point. Sprankelend in haar voorkomen, maar nog belangrijker met oprechte aandacht voor haar klant. Ook in de nazorg blijft Sandra meedenken over wat ze voor je kan betekenen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Mocht je aan het nadenken zijn over je websiteteksten zou ik beslist binnenkort een afspraak met Sandra maken! Een echte aanrader want uiteindelijk laat ze jouw website sprankelen!”

Faroshia Bergraaf-Ashley – coach & trainer bij EmoWorks

Matthijs van Dijk

“Wij hebben een artikel in het blad Ondernemend Drechtsteden geplaatst. Voor het maken van dit artikel kwam iemand langs om een interview af te nemen en foto’s te maken. Aangezien wij vaak erg kritisch zijn, hebben wij de teksten een aantal keren laten redigeren, maar zonder het gewenste resultaat. Ik heb aan Sandra gevraagd om de teksten te herschrijven. Toen ze ja zei was er wel een maar… “Zomaar herschrijven doen we niet, we gaan hier een goede tekst van maken die past bij jou en jouw bedrijf”.
Dit heeft Sandra goed op gepakt. Na het redigeren en herschrijven van de tekst heeft zij een mooie tekst aangeleverd die wij hebben laten plaatsen in ons artikel. Bedankt Sandra! Een goed stukje tekst voor een eerlijke prijs. Ik kan Sandra hiervoor van harte aanbevelen”.

Matthijs van Dijk | eigenaar Howeco

Wim Yvette mini

“WY, Wim en Yvette  zijn heel blij dat we Sandra hebben mogen leren kennen. Zij is een spontane vrouw met veel kennis van zaken omtrent het plaatsen van informatie over ons centrum in weekbladen, het AD en de websites van de verschillende kranten. Hierdoor is onze bekendheid zeker vergroot. Zij werkt accuraat en door de persoonlijke contacten die ze onderhoudt met de verschillende redacties, zorgt ze ervoor dat bijna elk bericht geplaatst wordt. Sandra, dank je wel voor de fijne samenwerking”.

Yvette Baan | Coach & Reikimaster bij WY centrum voor Bewust-Zijn

Foto Emke mini

“Het schrijven van een e-book bleek niet een makkelijke opdracht die ik mijzelf had gegeven. Een korte training had ik gevolgd, dus ik dacht in eerste instantie dat het wel zou lukken.
Al snel kwam ik erachter dat het belangrijk is dat iemand meeleest en feedback teruggeeft. Je wordt al snel schrijfblind namelijk. Mijn vraag hierover aan Sandra of zij mij kon helpen, werd gelukkig snel beantwoord. Sandra gaf op respectvolle wijze feedback en heeft daarbij mijn eigen stijl van schrijven vast gehouden. Het contact verliep zeer prettig en ook bij Sandra is afspraak = afspraak”.

Emke Meesters-van Biemen | Coach en adviseur bij Minder=Meer coaching & advies