SandraWie ben ik?

Schrijven is mijn passie. Lekker ouderwets met een schrijfboekje en een pen aan tafel of onder een boom. De creativiteit laten stromen. Verhalen vertellen. Of dat nu jouw verhaal is of het mijne. Lekker ontspannen in de flow zitten. Het laten gebeuren. De woorden laten stromen en de verhalen laten ontstaan. Ik vind het telkens weer een fascinerend proces. Het geeft me een gelukzalig gevoel.

Spiritualiteit & gezondheid zijn andere grote interesses. Ze maken mij ook gelukkig. Ik vind ontspanning en rust in yoga, mediteren en mantra's zingen. Ik heb coaching en workshops over de Godinnen in mijzelf, hartcoherentie en klankbeleving gevolgd. Wat een verrijking van mijn leven!
En sinds een paar jaar combineer ik beide passies... teksten schrijven voor ondernemers uit de alternatieve sector. Wat geeft het mij enorm veel plezier. En wat gaat het moeiteloos nu ik mijn pad heb gevonden.
Dat moeiteloze gun ik iedere ondernemer. Gewoon genieten van jouw vak en je niet hoeven bezig houden met allerlei andere ondernemerstaken. 

De natuur en fotograferen spelen ook een grote rol in mijn leven. In de natuur kan ik aarden en ontspannen. Met mijn camera een wandeling maken en met aandacht kijken naar het natuurschoon is bij mij favoriet.
Sinds begin 2012 mag ik mijn leven delen met mijn grote liefde Ben. In juli 2015 hebben we ons eigen huis gekocht. Het is genieten om de straat uit te lopen, de dijk op en zo in de natuur (de Biesbosch) te staan. Goed voor ontspanning en inspiratie!

Het zakelijk schrijven begon rond 1995. Voor mijn stages tijdens mijn studie koos ik beide keren voor een plek op de persafdeling. Persberichten schrijven en wandelroutes tekstueel vorm geven waren mijn taken. Toen ik in Zeeland woonde, schreef ik artikelen voor de lokale krant en organisaties. In 2010 kwam ik in Dordrecht wonen. Ik kon aan de slag bij twee Dordtse wijkkranten en schreef in 2011 ook een aantal korte stukken voor AD de Dordtenaar. In 2011, 2012 en 2014 volgde ik cursussen journalistiek bij de gerenommeerde Dordtse journalist Frits Baarda.
In 2017 volgde ik de cursus 'Luisteren naar je Pen'. Hiermee kreeg ik de tools voor het Schrijfcafé, dat ik twee keer per maand organiseer.

Mijn naam is Sandra Utterijn-Klijnsmit. Met mijn passie wil ik jou helpen om de focus weer te leggen op jouw passie.

 

Wil je uitgebreid kennis met me maken?

Bel of mail of klik op mijn contactpagina voor het verzenden van een bericht.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!