Je teksten zijn je visitekaartje. Ze weerspiegelen wie jij bent en waar jij met jouw bedrijf voor staat. Ze zijn een reflectie van jouw persoonlijkheid en jouw bedrijf.
Taalfouten in jouw weerspiegeling kunnen slordig over komen. Ze kunnen de lezer afleiden. In sommige gevallen kunnen lezers het zo storend vinden dat ze afhaken. Taalfouten kunnen je dus, in het ergste geval, klanten kosten. Dat wil je toch niet?

Je wilt juist groei van jouw bedrijf. Meer mensen helpen.
Je schrijft je eigen teksten. Voor je nieuwsbrief en blog. Daar ben je trots op. En terecht.
Maar soms kan het voorkomen dat je te lang op je tekst zit te turen. Zo lang dat je taalfouten over het hoofd ziet. Schrijfblind noemen ze dat.
Dat iemand in zo'n geval met je mee kijkt, kan uitkomst bieden. Iemand die met een frisse blik naar jouw tekst kijkt en binnen een mum van tijd de grammaticale en spellingsfouten eruit vist. Iemand die jouw tekst glad strijkt. Zodat je lezer alle aandacht voor jouw verhaal heeft. Want dat verdient jouw zelf geschreven tekst.

Al voor 55 euro verzorg ik de tekstcorrectie op jouw nieuwsbrief of blog of welke tekst dan ook.

Vind jij spelling lastig? Wanneer schrijf je een woord met -dt of -d of -t?

Met oog voor detail corrigeer ik jouw tekst op eventuele spellings- en grammaticale fouten en geeft je verbeterpunten. De -d's en -dt's in orde, de komma's en punten op de juiste plaats en de puntjes op de i. Zodat jij een goed leesbare tekst met een heldere boodschap voor jouw klanten hebt.

Portret Linda 2017 miniLinda Snijders, eigenaresse van Your Second You:

"Ik heb Sandra haar hulp ingeschakeld voor het redigeren van teksten voor een nieuw online product. Spelling is gewoon niet mijn allersterkte puntJ Bovendien is het altijd fijn om iemand van buitenaf naar je werk te laten kijken. Zij leest het namelijk met hele andere ogen dan ik. En dat is wat ik nodig heb.
Ik ken Sandra al een tijd en wist dat zij de juiste persoon was om mijn teksten te redigeren. Ze heeft affiniteit met mijn doelgroep, waardoor het makkelijk is om in te leven mijn teksten. 
De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra geeft duidelijk aan wat en hoe ze te werk gaat. Fijn om zulke heldere afspraken te hebben! Ik wist precies wat ik kon verwachten.
Het geredigeerde stuk kreeg ik sneller dan ik had verwacht terug. Én met hele goede feedback waar ik direct mee aan de slag kon!"

 Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Voor slechts € 55,- heb jij een correcte tekst met heldere boodschap

Wil je naast correctie van je tekst dat deze beter loopt, er flow in zit en dat deze jou en jouw bedrijf goed reflecteert?
Kijk dan bij Finetuning van jouw tekst voor het redigeren van je tekst.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

Verhalen van mijn klanten

Laat je inspireren door onderstaande verhalen van ondernemers. Meer ervaringsverhalen lees je hier

Foto Emke mini

“Het schrijven van een e-book bleek niet een makkelijke opdracht die ik mijzelf had gegeven. Een korte training had ik gevolgd, dus ik dacht in eerste instantie dat het wel zou lukken.
Al snel kwam ik erachter dat het belangrijk is dat iemand meeleest en feedback teruggeeft. Je wordt al snel schrijfblind namelijk. Mijn vraag hierover aan Sandra of zij mij kon helpen, werd gelukkig snel beantwoord. Sandra gaf op respectvolle wijze feedback en heeft daarbij mijn eigen stijl van schrijven vast gehouden. Het contact verliep zeer prettig en ook bij Sandra is afspraak = afspraak”.

Emke Meesters-van Biemen | Coach en adviseur bij Minder=Meer coaching & advies

Wim van Nimwegen

"Sandra heeft een persbericht voor mijn yoga evenement geschreven en aan regionale media aangeboden.
Ik ben erg tevreden over de vlotte en bekwame samenwerking. Het persbericht is door verschillende huis- aan huisbladen en AD de Dordtenaar geplaatst zodat mijn evenement breed onder de aandacht kwam"

Wim van Nimwegen – Yogadocent bij Yoga Sur Place

Foto Faroshia mini

“Mijn webteksten laten redigeren door Sanshine Schrijft was een goede zet. Er is meer harmonie in mijn teksten gekomen en ze zijn getoetst op aantrekkelijkheid vanuit het perspectief van de klant. Sandra kijkt goed mee naar je doelen en de boodschap die je over wilt brengen aan je publiek. Sandra is een echte professional naar m'n hart; kundig, grondig en to the point. Sprankelend in haar voorkomen, maar nog belangrijker met oprechte aandacht voor haar klant. Ook in de nazorg blijft Sandra meedenken over wat ze voor je kan betekenen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Mocht je aan het nadenken zijn over je websiteteksten zou ik beslist binnenkort een afspraak met Sandra maken! Een echte aanrader want uiteindelijk laat ze jouw website sprankelen!”

Faroshia Bergraaf-Ashley – coach & trainer bij EmoWorks

Matthijs van Dijk

“Wij hebben een artikel in het blad Ondernemend Drechtsteden geplaatst. Voor het maken van dit artikel kwam iemand langs om een interview af te nemen en foto’s te maken. Aangezien wij vaak erg kritisch zijn, hebben wij de teksten een aantal keren laten redigeren, maar zonder het gewenste resultaat. Ik heb aan Sandra gevraagd om de teksten te herschrijven. Toen ze ja zei was er wel een maar… “Zomaar herschrijven doen we niet, we gaan hier een goede tekst van maken die past bij jou en jouw bedrijf”.
Dit heeft Sandra goed op gepakt. Na het redigeren en herschrijven van de tekst heeft zij een mooie tekst aangeleverd die wij hebben laten plaatsen in ons artikel. Bedankt Sandra! Een goed stukje tekst voor een eerlijke prijs. Ik kan Sandra hiervoor van harte aanbevelen”.

Matthijs van Dijk | eigenaar Howeco

Portret Fee mini

“Sandra checkt maandelijks mijn nieuwsbrieven en de teksten op mijn website. Zij heeft niet alleen de kennis in huis maar denkt ook stappen verder. Zij kijkt kritisch naar mijn teksten en inhoud en dat waardeer ik zeer.
Sandra, hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking!”

Fee Busenkell | Yogadocente bij CoVita

Portret Linda 2017 mini

“Als Virtueel Assistent help ik mijn opdrachtgevers met hun online marketing. Daar hoort vaak ook (een stukje) redigeren van teksten bij. Dat lukt wel. Alleen toen ik mijn eigen E-book aan het schrijven was, liep ik vast. Ik had een extra set ogen nodig die mee kijkt. Ik ken Sandra al een tijdje en heb haar benaderd of ze mij kon helpen.Ze heeft kritisch naar de tekst gekeken, gaf me tips en wist nog wat foutjes eruit te halen die ik zelf had gemist. De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra is duidelijk in haar communicatie en gewoon een fijn mens om mee te werken!”

 Linda Snijders – Virtueel assistent bij Your Second You

Erica van Dijk

Sandra en ik werken samen voor de netwerkorganisatie Open Coffee Drechtsteden, een maandelijks netwerkbijeenkomst voor ondernemers in en om de regio Drechtsteden. Sandra zorgt voor het schrijven en verspreiden van onze persberichten en levert artikelen voor op de website en onze nieuwsbrieven.

Door haar teksten levert zij een waardevolle bijdrage aan de organisatie (professionele uitstraling) en de netwerkbijeenkomsten (groter bereik bezoekers).

Erica van Dijk | mede-organisator Open Coffee Drechtsteden

Wim Yvette mini

“WY, Wim en Yvette  zijn heel blij dat we Sandra hebben mogen leren kennen. Zij is een spontane vrouw met veel kennis van zaken omtrent het plaatsen van informatie over ons centrum in weekbladen, het AD en de websites van de verschillende kranten. Hierdoor is onze bekendheid zeker vergroot. Zij werkt accuraat en door de persoonlijke contacten die ze onderhoudt met de verschillende redacties, zorgt ze ervoor dat bijna elk bericht geplaatst wordt. Sandra, dank je wel voor de fijne samenwerking”.

Yvette Baan | Coach & Reikimaster bij WY centrum voor Bewust-Zijn