Het coachen van mensen is jouw passie. Mensen helpen en zien groeien & (op)bloeien geeft jou een intens gelukkig gevoel. En het gaat vanzelf. In een natuurlijke flow.
Jouw mooie bedrijf heb je daarop ingericht. Met verschillende communicatiekanalen zoals social media, een nieuwsbrief, een flyer en een website. Op je website klopt het hele verhaal. Het geeft een goed beeld van jouw dienst(en).
Maar geeft het verhaal op jouw “Over Mij” pagina jouw persoonlijkheid weer?

Veel mensen vinden het lastig om over zichzelf te praten. Om te vertellen over waar ze goed in zijn, waar ze blij van worden, wat hen drijft.
Herken jij je hierin?

Mijn Over Mij paginaToch is de “Over Mij” pagina op je website een onderdeel van je visitekaartje. Bezoekers van je website bekijken ook deze pagina en lezen jouw verhaal om te beoordelen of ze met jou in zee willen gaan. Of er een klik is. En dan wil je toch dat in jouw verhaal jouw persoonlijkheid en jouw liefde voor je vak verweven zit?

Voel jij je te bescheiden om jouw verhaal krachtig neer te zetten? Of zit het wel in je hoofd maar weet je het niet zo goed onder woorden te brengen?

 

Laten we dan samen jouw “Over Mij” pagina schrijven. Onder het genot van een kop koffie of thee, ontspannen in jouw eigen (praktijk)ruimte, vertel jij mij wie je bent. Wat je doet en waarom je daar gelukkig van wordt. Ik maak aantekeningen en een paar dagen later ontvang je een opzet in je mailbox. Een tekst die jouw persoonlijkheid en jouw passie weerspiegelt.
Jij vertelt, ik schrijf.
Zo gemakkelijk gaat dat. 

Samen zetten we een krachtig verhaal voor jouw “Over Mij” pagina op papier. Zodat jouw visitekaartje een sprekend beeld over jou geeft en de websitebezoeker jou al een beetje leert kennen. Wat de kans op samenwerking vergroot. Want uiteindelijk wil je toch nóg meer mensen helpen?

Laten we samen werken aan moeiteloze groei van jouw bedrijf; ieder vanuit onze eigen passie.
Laten we samen een mooi beeld over jou neerzetten.
Al voor € 99,- heb jij een krachtige “Over Mij” pagina.  

Sanshine ondersteunt jou bij moeiteloze groei van jouw bedrijf

Nieuwsgierig naar mijn "Over Mij" pagina? Lees hem hier.

Hebben wij elkaar nog niet eerder persoonlijk ontmoet?
Maak dan kort kennis met mij via deze pagina of neem contact met me op voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

 

Verhalen van mijn klanten

Laat je inspireren door onderstaande verhalen van ondernemers. Meer ervaringsverhalen lees je hier

Foto Faroshia mini

“Mijn webteksten laten redigeren door Sanshine Schrijft was een goede zet. Er is meer harmonie in mijn teksten gekomen en ze zijn getoetst op aantrekkelijkheid vanuit het perspectief van de klant. Sandra kijkt goed mee naar je doelen en de boodschap die je over wilt brengen aan je publiek. Sandra is een echte professional naar m'n hart; kundig, grondig en to the point. Sprankelend in haar voorkomen, maar nog belangrijker met oprechte aandacht voor haar klant. Ook in de nazorg blijft Sandra meedenken over wat ze voor je kan betekenen. Ik heb onze samenwerking als prettig ervaren. Mocht je aan het nadenken zijn over je websiteteksten zou ik beslist binnenkort een afspraak met Sandra maken! Een echte aanrader want uiteindelijk laat ze jouw website sprankelen!”

Faroshia Bergraaf-Ashley – coach & trainer bij EmoWorks

Portret Linda 2017 mini

“Als Virtueel Assistent help ik mijn opdrachtgevers met hun online marketing. Daar hoort vaak ook (een stukje) redigeren van teksten bij. Dat lukt wel. Alleen toen ik mijn eigen E-book aan het schrijven was, liep ik vast. Ik had een extra set ogen nodig die mee kijkt. Ik ken Sandra al een tijdje en heb haar benaderd of ze mij kon helpen.Ze heeft kritisch naar de tekst gekeken, gaf me tips en wist nog wat foutjes eruit te halen die ik zelf had gemist. De samenwerking vond ik erg fijn. Sandra is duidelijk in haar communicatie en gewoon een fijn mens om mee te werken!”

 Linda Snijders – Virtueel assistent bij Your Second You

Foto Emke mini

“Het schrijven van een e-book bleek niet een makkelijke opdracht die ik mijzelf had gegeven. Een korte training had ik gevolgd, dus ik dacht in eerste instantie dat het wel zou lukken.
Al snel kwam ik erachter dat het belangrijk is dat iemand meeleest en feedback teruggeeft. Je wordt al snel schrijfblind namelijk. Mijn vraag hierover aan Sandra of zij mij kon helpen, werd gelukkig snel beantwoord. Sandra gaf op respectvolle wijze feedback en heeft daarbij mijn eigen stijl van schrijven vast gehouden. Het contact verliep zeer prettig en ook bij Sandra is afspraak = afspraak”.

Emke Meesters-van Biemen | Coach en adviseur bij Minder=Meer coaching & advies

Wim van Nimwegen

"Sandra heeft een persbericht voor mijn yoga evenement geschreven en aan regionale media aangeboden.
Ik ben erg tevreden over de vlotte en bekwame samenwerking. Het persbericht is door verschillende huis- aan huisbladen en AD de Dordtenaar geplaatst zodat mijn evenement breed onder de aandacht kwam"

Wim van Nimwegen – Yogadocent bij Yoga Sur Place

Wim Yvette mini

“WY, Wim en Yvette  zijn heel blij dat we Sandra hebben mogen leren kennen. Zij is een spontane vrouw met veel kennis van zaken omtrent het plaatsen van informatie over ons centrum in weekbladen, het AD en de websites van de verschillende kranten. Hierdoor is onze bekendheid zeker vergroot. Zij werkt accuraat en door de persoonlijke contacten die ze onderhoudt met de verschillende redacties, zorgt ze ervoor dat bijna elk bericht geplaatst wordt. Sandra, dank je wel voor de fijne samenwerking”.

Yvette Baan | Coach & Reikimaster bij WY centrum voor Bewust-Zijn

Portret Fee mini

“Sandra checkt maandelijks mijn nieuwsbrieven en de teksten op mijn website. Zij heeft niet alleen de kennis in huis maar denkt ook stappen verder. Zij kijkt kritisch naar mijn teksten en inhoud en dat waardeer ik zeer.
Sandra, hartelijk dank voor de zeer prettige samenwerking!”

Fee Busenkell | Yogadocente bij CoVita

Matthijs van Dijk

“Wij hebben een artikel in het blad Ondernemend Drechtsteden geplaatst. Voor het maken van dit artikel kwam iemand langs om een interview af te nemen en foto’s te maken. Aangezien wij vaak erg kritisch zijn, hebben wij de teksten een aantal keren laten redigeren, maar zonder het gewenste resultaat. Ik heb aan Sandra gevraagd om de teksten te herschrijven. Toen ze ja zei was er wel een maar… “Zomaar herschrijven doen we niet, we gaan hier een goede tekst van maken die past bij jou en jouw bedrijf”.
Dit heeft Sandra goed op gepakt. Na het redigeren en herschrijven van de tekst heeft zij een mooie tekst aangeleverd die wij hebben laten plaatsen in ons artikel. Bedankt Sandra! Een goed stukje tekst voor een eerlijke prijs. Ik kan Sandra hiervoor van harte aanbevelen”.

Matthijs van Dijk | eigenaar Howeco

Erica van Dijk

Sandra en ik werken samen voor de netwerkorganisatie Open Coffee Drechtsteden, een maandelijks netwerkbijeenkomst voor ondernemers in en om de regio Drechtsteden. Sandra zorgt voor het schrijven en verspreiden van onze persberichten en levert artikelen voor op de website en onze nieuwsbrieven.

Door haar teksten levert zij een waardevolle bijdrage aan de organisatie (professionele uitstraling) en de netwerkbijeenkomsten (groter bereik bezoekers).

Erica van Dijk | mede-organisator Open Coffee Drechtsteden